02/10/2021 – Εναρκτήρια συνάντηση :

Σήμερα ολοκληρώθηκε η τριήμερη συνάντηση για την έναρξη του έργου «INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020»: «Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού» που θα υλοποιηθεί σε δύο περιοχές NATURA, τον Μπάλο (Κρήτη) και τον Ακάμα (Κύπρος).


Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Χανίων, ως ο επικεφαλής εταίρος του έργου, μαζί με το Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Περιβάλλοντος (#ReSEL_TUCΠολυτεχνείο Κρήτης.
Χαιρετισμούς στην έναρξη απηύθυνε ο Kotsoglou Kyriakos, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα Τουρισμού, κ. Γιώργος Ζερβός, Ειδικός Γραμματέας Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Συνοχής από το Υπουργείο Ανάπτυξης.


Συμμετείχαν όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι του πολυδιάστατου εταιρικού σχήματος : ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Γιώργος Μυλωνάκης. ο Διευθυντής του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της Πάφου, κ. Μαρίνος Στυλιανού, ο κ. Πέτρος Κοσμάς, Λέκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Ίνειας, κ. Γιάγκος Τσίβικος.
Σημαντική η συμμετοχή της κ. Στέλλας Τομάζου και του κ. Αστέριου Φυλάτου, από τη Διαχειριστική Αρχή Κύπρου-Ελλάδας.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων
και το Δήμο Κισσάμου.


#Balos #Akamas #Interreg #ΕΛΛΑΔΑ_ΚΥΠΡΟΣ #CrossCoastalNetelGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο